Een plateau van 1,5 meter vol koude tapas en lekkernijen

  • Italiaanse salami’s
  • Parmaham
  • Diverse soorten vis
  • Verschillende soorten kaas
  • Huisgemaakte paté en chutneys
  • Vitello tonato
  • Carpaccio
  • Twee soorten ambachtelijk brood.

Plateau voor 10 tot 14 pers. € 200,- / Plateau voor 5 tot 8 pers. € 138,-

Italiaanse charcuterieplank

  • Mortadella
  • Parmaham
  • Venkelsalami
  • Pikante salami
  • Coppa di Parma

Plank voor 4 pers. € 16,50 / Plank voor 8 pers. € 26,90

Vega plateau 

  • 3 soorten kaas
  • Olijven
  • Zongedroogde tomaten
  • Hummus
  • Baba Ganoush
  • Gegrilde tomaten
  • Gekruide champignons
  • Snoepgroenten gevuld met roomkaas
  • Dadels
  • Notenmix

€ 49,50

De Jachtplank en de Boerenplank: lekkernijen van het naseizoen

Slager Ben heeft voor het naseizoen voor u de Jachtplank en de Boerenplank samengesteld met specialiteiten uit eigen keuken. Ideaal voor een avondje thuis bij de open haard. Kijk hieronder voor details.

De Jachtplank

  • Rillettes van eend
  • Twee soorten wildpaté met uienkonfijt
  • Carpaccio van hert
  • Wild zwijn ham
  • Droge worst van wild zwijn en hert

Plank voor 6 tot 8 personen € 52,50

De Boerenplank

  • Droge worst uit eigen slagerij
  • Zeeuws spek met mosterd
  • Boerenkaas
  • Hamvlinders
  • Rillettes van eend
  • Twee soorten boerenpaté met uienkonfijt

Plank voor 6 tot 8 personen € 49,50

Warme hapjes bij u thuis

Hotpot met saté: pan met 70 warme kipsatéetjes. Ideaal voor bij de uitgebreide borrel.
Prijs € 90,-

Duopan: partypan gevuld met 40 stokjes kipsaté en 60 balletjes gehakt met ketjapsaus.
Prijs € 100,-

Duopan: partypan met 20 stokjes kipsaté en 30 balletjes met ketjapsaus. Prijs €50,00.

Partypan: elektrische pan met 140 warme hapjes. Gehaktballetjes, spareribs, kipkluifjes, grillworst en mini kipsaté. Prijs € 85,-

Charcuterie, wat is dat eigenlijk?

Charcuterie zijn fijne, ambachtelijke bereide of gedroogde vleeswaren zoals paté, rillettes, worsten en hammen. Bestond charcuterie traditioneel uit producten van varkensvlees, tegenwoordig gebruikt de ambachtelijke slager ook wild, eend, gans en rundvlees. Vroeger werden varkens in de herfst geslacht. Men at het verse vlees eerst op en verwerkte de rest tot producten die langer bewaard konden worden zoals gedroogde hammen, saucijzen en paté.

Ben’s charcuterie uit eigen keuken

In Frankrijk heeft elke streek zijn charcuteriespecialiteit: het zuidenwesten is bekend om de foie gras, de Ardennen hebben overheerlijke hammen en paté’s, rillettes komen uit het noordwesten en de beste saucissons secs komen uit het zuiden. Slager Ben heeft als specialiteit: droge worst, salami, paté en Heuvelrugham uit eigen keuken.